Fredrikson Ylioppilaslakki, suomenruotsalainen, hienompi

Hinta: 99,00 € 149,00 €
Määrä: kpl

  Hienompi suomenruotsalainen ylioppilaslakki sinikeltaisella -vuorella. Hienompi lakki on viimeistelty perinteisin menetelmin puutukilla.

  Lakissa on kultainen lyyra. Lippa ja hikinauha ovat mattanahkaa. Lippa on kantattu kiiltävällä nahkamassakantilla. Suomenruotsalainen lakki on muodoltaan suomalaista ylioppilaslakkia hieman korkeampi ja leveämpi.

  Päällinen: valkoinen Brilliant-sametti 
  Reuna: musta Brilliant-sametti 
  Vuori: sinikeltainen, 100 % viskoosi 
  Lyyra: kullattu 22 x 22 mm 
  Lippa: kantattu lippa on nahkaa
  Hikinauha: nahkaa

  Fredriksonin ylioppilas- ja valmistujaislakit valmistetaan käsityönä Suomessa. Tuotteille on myönnetty Avainlippu-merkki.

  Voit pyytää meiltä mallikappaleen tutustuttavaksi perinteisestä, hienosta ja wanhasta lakkimallista tarpeen mukaan. Lähetämme mallit sekä ohjeet oikean kokoisen lakin valitsemiseksi koululle lainaksi jotta oppilas valitsee varmasti oikean kokoisen lakin ja voitte varmistua tuotteen laadusta ja päättää perinteisen, hienon ja wanhan mallin väliltä. Mallien tilaukset puhelimitse tai sähköpostilla: jonas@festime.fi / 0103093828.

 • Tuotetiedot
 • Arvostelut

Lakkien ryhmätilaukset ovat edullisin ja fiksuin tapa hankkia yo-lakit koko porukalle kerralla. Säästätte aikaa ja vaivaa kun jokaisen ei tarvitse erikseen käydä kaupoissa pyörimässä lakkia etsimässä sekä tietenkin rahaa, koska ryhmätilauksissa lakiin hinta on halvempi! 

TOIMITUSAJAT: Ryhmätilaukset toimitetaan kouluihin muutamassa erässä siten, että ennen vuodenvaihdetta tehdyt tilaukset toimitetaan tammikuun aikana, helmikuun loppuun mennessä tehdyt tilaukset maaliskuun aikana ja  huhtikuun loppuun mennessä tehdyt "mattimyöhäisten" tilaukset toukokuussa - ennen lakkiaisia  :)

Huom! Jos olet tilaamassa lakkeja vuoden vaihteessa valmistuville tai aivan viime tingassa kevään valmistuville toukokuun puolella, otathan meihin etukäteen yhteyttä ja sovi toimitusajasta kanssamme erikseen!

NOUTOTILAUKSET:  tilauksen nouto Vantaalta:
Festime,  Koivuvaarankuja 2, 01640 Vantaa
010 309 3828 / Jonas

Nouto maksettua laskua vastaan tai käteismaksu noudon yhteydessä (tasaraha). Sovithan noutoajan etukäteen niin keräämme tilauksen valmiiksi!

TOIMITUS:  Tilaus toimitetaan koulullesi maksettua laskua vastaan.

Yli 200 euron arvoiset ylioppilaslakkitilaukset toimitetaan veloituksetta asiakkaalle. Alle 200 euron tilauksissa toimitusmaksu 15,00 euroa.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.