Festimen historiaa

Aloittaessamme matkamme 1990-luvulla, Festime oli sydämeltään juhlien ja opiskelija-elämän ytimessä. Intohimomme loi pohjan sille, mitä tänä päivänä edustamme - yhteisöjen kokoamista ja merkittävien hetkien juhlistamista. Alun perin keskittyen opiskelijabileiden ja mm. lakkiaisbileiden järjestämiseen, tunnistimme nopeasti laajemman tarpeen: muistojen tallentamisen ja yhteisöllisyyden vahvistamisen ainutlaatuisilla, räätälöidyillä tuotteilla.

Vuosi vuodelta Festime kasvoi ja laajensi palveluitaan. Penkkarituotteiden, kuten makeisten ja haalareiden myynnistä, laajensimme tarjoamaan Abihuppareita. Hupparit ja muut tarjoamamme vaatteet nousivat suosioon myös peruskouluissa ja muissa oppilaitoksissa. Tämä askel avasi uuden luvun yrityksemme historiassa, keskittyen yhä enemmän yksilöllisiin vaatteisiin, jotka kantavat mukanaan tarinoita ja muistoja.

Habitura, yrityksemme erityinen liiketoimintayksikkö, perustettiin vastaamaan lukioiden / abien kasvaviin tarpeisiin, mikä mahdollisti Festimen keskittymisen entistä syvemmin peruskouluihin, opistoihin, harrastusryhmiin ja muihin yhteisöihin.

Tänä päivänä tarjoamme perinteisten ryhmätilausten lisäksi mahdollisuuden tehdä tilauksia yksilöllisesti jokaiselle asiakkaallemme rakennettavan oman verkkokaupan kautta, mikä tekee tilausprosessista sujuvaa ja henkilökohtaista, eikä vastuuhenkilön tarvitse huolehtia tilaustietojen ja rahojen keräämisestä jne. joka erityisesti kouluissa voi muodostua haasteeksi, kun nykypäivänä opettajien ei ole kovin suotavaa käsitellä oppilaiden/perheiden rahoja.

Ysiluokkalaisten ja muiden koululaisten ohella tarjoamme huppareita, t-paitoja ja muita vaatteita omilla painatuksilla mm. päiväkodeille, teatteriryhmille, kuoroille, tanssiryhmille ja partiolaisille. Yksilöllisillä painatuksilla varustetut tuotteet vahvistavat ryhmän identiteettiä ja yhteenkuuluvuuden tunnetta.

Vaikka emme ole varsinainen urheiluvaatetoimittaja, valikoimaamme kuuluu myös tekniset vaatteet, joita voidaan personoida esimerkiksi joukkueen logolla tai pelaajan nimellä ja numerolla.

Festimen tarina on kasvun, kehityksen ja yhteisöllisyyden tarina. Arvostamme syvästi niitä lukemattomia hetkiä ja muistoja, joita asiakkaamme ovat jakaneet kanssamme, ja jatkamme intohimoisesti työtämme, jotta voimme tarjota vieläkin enemmän merkityksellisiä tuotteita ja palveluita tulevaisuudessa.