Logojen aineisto-ohje

Toimita painomateriaali meille mieluiten heti kun se on valmiina, kuitenkin viimeistään samaan aikaan tilauksen kanssa. Mieti valmiiksi haluamanne painatusten sijainnit.

Teemme ennen tuotteiden valmistamista tarkistettavaksenne tuotteista vedoskuvat, joista voitte varmistaa oikeelliset painopaikat, mittasuhteet ja painovärit.

Tarvittaessa autamme logon toteutuksessa.

Paperioriginaali:
Mikäli toimitat painettavan materiaalin paperilla, huomioithan, että kuva kannattaa laadun varmistamiseksi piirtää mustalla, vähintään 1mm tussilla kirkkaan valkoiselle paperille.

Sähköinen originaali:
Meillä on käytettävissämme kaikki tarvittavat ammattilaisohjelmistot, joten tiedostomuodolla ei ole suurta merkitystä vaan pystymme käsittelemään lähes minkä tahansa aineiston.

Toimita kuitenkin painoaineistot meille mahdollisimman korkealaatuisina, jotta lopputuloksesta saadaan mahdollisimman hieno. Tiedostomuotoina meille kelpaavat mm. vektoriaineistot: pdf, eps, ai, cdr, svg. Mikäli vektorimuotoista aineistoa ei ole saatavilla, lähetä aineistosi mieluiten png, jpg tai tiff -muodossa. Vältä kuvatiedoston "pakkaamista", joka tapahtuu erityisesti kun tiedosto tallennetaan jpg -muotoon. Yleisesti parhaan laatuinen aineisto on käytetyn ohjelmiston "oma" tiedostomuoto tai ohjelmasta vienti (export) pdf-muotoon.

Kuulostaako hankalalta?
Kysy meiltä lisätietoja, autamme mielellämme!