Ysihupparit

Ysihupparit kannattaa tilata mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, jotta niille jää runsaasti käyttöaikaa ysivuoden aikana. Laadukas ysihuppari hauskalla kuvapainatuksella säilyy myös pitkään mukavana muistona peruskouluajasta.

Ysihuppareihin painetaan usein jokin hauska kuva / teksti, joka kuvastaa pitkän peruskouluajan raskasta polkua tai jotain esim. juuri oman koulun / luokan inside läppää. Hyvä hupparilogo on yksinkertainen, hauska ja omintakeinen - sellainen joka koskettaa juuri teidän porukkaa parhaalla mahdollisella tavalla. Siksi suosittelemme yksilöllisen ysihupparilogon suunnittelemista.

Mikäli luovuus ei kuitenkaan lähde kunnolla kukkimaan ja omaa logoa ei synny. Tutustu esimerkkipainatuksiin vuosien varrelta kuvapankissamme. Kuvapankin kuvia voi käyttää inspiraationa oman logon suunnittelussa ja osaa logoista (geneeriset logot, jotka eivät ole tietyn koulun omia uniikkeja tuotoksia) voi käyttää oman hupparinne painatuksessa pohjana joko ihan suoraan sellaisenaan tai haluamillanne muutoksilla. 

Palvelemme teitä mielellämme kaikissa logoihin liittyvissä asioissa, säätäen tarvittaessa vaikkapa tekstien fonttikokoja, värimaailmaa tai tekemällä muokkauksia valmiisiin aineistoihin.

Toimitusaikamme on tyypillisesti 2-6 viikkoa hieman riippuen tilaushetken varastosaldoista. Saat tilauksen yhteydessä arvion toimitusajasta.

Autamme mielellämme kaikissa tilauksen vaiheissa, joten otathan meihin matalalla kynnyksellä yhteyttä!

Tarkemmat tilauohjeet
Logojen aineisto-ohjeet
Hinnoittelu
Ysilogojen kuvapankki