Koulun logovaatteet / merch

Onko koulussanne perinteenä tarjota halukkaille mahdollisuus tilata koulun logovaatteita, täyttääkö koulu pyöreitä vuosia tai järjestättekö suunnittelu-/piirtokilpailun yhteisten huppareiden tai vaikkapa t-paitojen tilaamista varten?

Festime tarjoaa onnistunutta projektia varten kaiken tarvittavan.

Meiltä tilatessanne valitsette mieleisenne tuotteet haluamissanne väreistä laadukkaiden tuotteiden kirjosta, saatte yksilöllistä palvelua ja mm. apua painoaineiston digitoinnin ja muokkauksen kanssa sekä perinteisen ryhmätilauksen sijaan voitte valita myös verkkokauppapalvelumme tilausten keräämistä varten!

Meiltä saat myös sovitusvaatteet valitsemistanne tuotteista koululle lainaksi veloituksetta (alle 20 kpl tilauksissa veloitamme postimaksut), joten myös tuotteiden sovittaminen järjestyy kätevästi.

Ryhmätilaus ja maksu laskulla on yhä yleinen toimintatapa, mutta modernia verkkokauppaamme käytettäessä vältytte kokonaan rahojen käsittelyltä ja tilaustietojen keräämiseltä. Tarjoamme myös postituspalvelut, joten mikäli ette halua tuotteiden toimitusta koululle, vaan toivotte meidän lähettävän tuotteet suoraan tilaajille verkkokaupalle tyypilliseen tapaan, onnistuu tämäkin mainiosti!

Verkkokauppa soveltuu käyttöönne silloin, kun odotettavissa olevien tilausten määrä on suuri tai suurehko, kun haluatte tuotteiden postituksen suoraan tilaajille tai kun teillä ei ole halukkuutta tilaustietojen ja tilausmaksujen käsittelyyn. Huomaa että mikäli haluatte tehdä myyntituloista varainhankintaa, on ryhmätilauksen tekeminen verotuksellisesti järkevämpi menetelmä.

Kun suunnittelette omien tuotteidenne teettämistä valitsemallanne painatuksella, oli kohderyhmänne sitten koulun oppilaat, henkilökunta, vanhemmat ja läheiset tai vaikka koulun alumnit, ota meihin yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä onnistunut tilausprosessi!

Tarkemmat tilauohjeet
Logojen aineisto-ohjeet
Hinnoittelu