Opistot / korkeakoulut

Suunnitteletteko omalla logolla varustettujen vaatteiden tilaamista? Look no further!

Asiakkaidemme joukossa on useita opistojen ja korkeakoulujen opiskelijakuntia, jotka hankkivat painatuksella varustettuja vaatteita monipuolisesti erilaisiin tarkoituksiin. 

Palveluitamme hyödynnetään niin opiskelijakuntien hallitusten ja erilaisten toimikuntien vaatetuksessa, kurssivaatteissa, opiston logotuotteissa kuin erilaisten tapahtumien yhteydessä esim. reissuja tai bileitä varten toteutettuna.

Kun kyse on kurssivaatteista tai esim. opiston logotuotteista, on Festimen kanssa pitkäaikainen asioiminen erittäin helppoa. Vaikka yhteyshenkilöt vaihtuvatkin tiuhaan, usein tuotevalikoima ja paino-ohjeistukset pysyvät pitkäaikaisesti samoina. Säilytämme aina kaikkien tilausten painoaineistot ja ne ovat meillä aina valmiina seuraavaa tilausta varten, joten uuden yhteyshenkilön ei tarvitse huolehtia näiden tietojen keräämisestä ja lähettämisestä painofirmalle.

Kun olette hankkimassa painatuksella varustettuja vaatteita, otathan meihin yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä teille räätälöity tuotemallisto, sovitaan painatuksista asetteluineen ja laitetaan tyylikkäät vaatteet opiskelijoiden päälle!

Tarkemmat tilauohjeet
Logojen aineisto-ohjeet
Hinnoittelu